Tehn

Kā lietotnē izdzēst savu aprūpes kontu?

Labākā atbilde:

Lai deaktivizētu savu kontu, veiciet šīs darbības:

  1. Virziet kursoru virs “My Care.com” sākumlapas augšējā labajā stūrī.
  2. Noklikšķiniet uz 'Konts un iestatījumi'.
  3. Ritiniet uz leju līdz sadaļai Informācija par dalību un noklikšķiniet uz pogas Atcelt kontu.
  4. Nospiediet opciju Nē, paldies, anulēt dalību, pēc tam atlasiet iemeslu, kāpēc slēdzat savu kontu

Kā izdzēst savu Pinterest vēsturi?


FAQ:

Kā lietotnē izdzēst savu care com kontu?

Nolaižamajā izvēlnē konta lapas augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz Konta iestatījumi. Ritiniet uz leju līdz informācijai par dalību un atlasiet saiti Aizvērt kontu. Nolaižamajā izvēlnē atlasiet slēgšanas iemeslu un pēc tam noklikšķiniet uz Turpināt.



Kā savā iPhone tālrunī izdzēst savu care com kontu?

Kas notiks, ja es izdzēsīšu telegrammu?


Ja piesakāties care.com, pārejiet uz konta iestatījumiem. Pēc tam atlasiet Aizvērt kontu un norādiet konta slēgšanas iemeslu.

Kā es varu izdzēst savu reģistrēto kontu?

Konta dzēšanas process ir salīdzinoši vienkāršs, taču tas aizņem tikai dažas darbības vairāk nekā nepieciešams. Piesakieties savā kontā un pēc tam zem sava lietotājvārda nolaižamajā izvēlnē dodieties uz Pārvaldīt. Pēc tam noklikšķiniet uz Pārvaldīt kontu un visbeidzot Dzēst kontu. Pēc tam tas jautās, kāpēc vēlaties dzēst savu kontu, pirms tas ļaus jums to darīt.