Tehn

Vai es varu izdzēst savu bumble kontu un sākt no jauna?

Labākā atbilde:
  1. Ekrāna augšējā kreisajā stūrī pieskarieties ikonai Iestatījumi. Ekrāna apakšdaļā pieskarieties Dzēst kontu un atlasiet konta dzēšanas iemeslu. Apstipriniet, pieskaroties Dzēst kontu

Kā atiestatīt savu Bumble kontu!

Atvainojiet, jūs nevarat izdzēst savu bumble kontu. Varat to deaktivizēt, piesakoties savā informācijas panelī un dodoties uz “Iestatījumi” > “Konfidencialitātes iestatījumi” un atzīmējot lodziņu Deaktivizēt kontu. Pēc pabeigšanas lietotne ignorēs visus turpmākos ziņojumus vai atbilstības pieprasījumus. Jūsu profila dati (vārds, vecuma diapazons utt.) paliek platformā. Ja vēlaties dzēst šo informāciju, lūdzu, sazinieties ar om.

Jūs varat mainīt savu lietotājvārdu, apmeklējot: https://bumble.com/profile/editusername#Send_Feedback_and_Edit_Your_Profile

Kā norādīts mūsu lietošanas noteikumos, jūs varat deaktivizēt savu kontu. Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka visa profila informācija tiks noņemta no platformas, kad konts tiks deaktivizēts. Ja vēlaties dzēst šo informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums:



Lai deaktivizētu savu kontu, lūdzu, piesakieties lietotnē Bumble un dodieties uz “Iestatījumi” > “Konfidencialitātes iestatījumi” un atzīmējiet izvēles rūtiņu Deaktivizēt kontu. Pēc pabeigšanas lietotne ignorēs visus turpmākos ziņojumus vai atbilstības pieprasījumus. Jūsu profila dati (vārds, vecuma diapazons utt.) paliek platformā. Ja vēlaties dzēst šo informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums: .

Nē, dzēšot un atkārtoti izveidojot profilu, jūsu kontam netiek pievienots papildu laiks. Jums būs jāiegādājas papildu abonements, ja vēlaties atkārtoti izmantot Bumble pēc dzēšanas.

Kā tālrunī izdzēst Facebook kontu?


. Ja vēlaties dzēst jūsu sniegtos personas datus, lūdzu, sazinieties ar mums:

Jā, bet ne lietotnē Bumble (pagaidām). Android un iOS ierīcēs varat meklēt Tinder savas ierīces pārlūkprogrammā. Kad tas ir atrasts, noklikšķiniet uz 'Pieteikties' vai reģistrējieties tieši, izmantojot Facebook, ja tiek prasīts. Skatiet detalizētu pamācību šeit .Datorā apmeklējiet vietni http://tinder.com/login , ievadiet savu lietotājvārdu un paroli un piesakieties!

Ja jūs pārceļaties uz citām valstīm un vēlaties pārslēgties uz jaunu valsts tinder versiju (bijušais ASV lietotājs pārceļas uz Apvienoto Karalisti), mēs iesakām atteikties no tinder un pēc tam atkal pierakstīties

Kā mainīt administratora kontu operētājsistēmā Windows 8?


FAQ:

Vai kāds atkal parādīsies Bumble?

Bumble nerāda vienu un to pašu personu divreiz. Būtībā jūs redzēsit šo profilu pirmajās 10 zvēlienos pēc pieteikšanās Bumble. Velkot pa kreisi profilā, tas tiks noņemts no jūsu karšu kaudzes un pēc tam vairs netiks parādīts pārlūkošanas sesijas laikā.

Vai, dzēšot Bumble, jūsu konts tiek izdzēsts?

Lai apstiprinātu, ka jūsu konts ir dzēsts, jums ir jāatgriežas lietotnes Bumble reģistrācijas lapā. Ja mēģināsit vēlreiz pieteikties, tas automātiski izveidos jaunu kontu.

Kā es varu atsvaidzināt savu Bumble?

Ja nevēlaties pilnībā dzēst savu kontu, varat veikt mīksto atiestatīšanu, vienkārši atinstalējot lietotni. Vienkārši atveriet savus Facebook iestatījumus un noņemiet Bumble atļaujas, pēc tam atkārtoti instalējiet Bumble.

Kā pakalpojumā YouTube izdzēst vecos videoklipus?


Vai pēc Unmatching varat spēlēt ar kādu no Bumble?

Tātad, jūs nejauši nesalīdzinājāt kādu pakalpojumā Bumble? Neļauties panikai. Jūs varēsiet atrast personu, ar kuru netīši nesaskanējat, ja vienkārši nedaudz pagaidīsit.
Es vienmēr iesaku veltīt laiku un aktīvi meklēt, skaidro pārstāvis. Izmēģinot vairākas dažādas metodes to atrašanai, palielināsies iespēja, ka tie galu galā parādīsies vienā no šiem rezultātiem.

Kāpēc kādam būtu jāizdzēš savs bumble konts?

Mūsdienās daži cilvēki ir noguruši no iepazīšanās lietotnēm un iepazīšanās profiliem.

Vai varat atiestatīt Bumble meklēšanu?

Kad saņemat ziņojumu Bumble out of people, jums pēc iespējas jāpaplašina meklēšanas parametri.

Kā es varu atbloķēt pakalpojumu Bumble?

Ja jūs bez iemesla tiekat bloķēts
Lai gan nekad nav laba ideja sazināties ar kādu, ja esat uz viņu dusmīgs, var būt izdevīgi sazināties ar lietotnes veidotāju, ja viņš jūs bloķē bez redzama iemesla.